HaYaLPeRii co.admin
| Konu: İğrenç Espriler:D Perş. Eyl. 30, 2010 3:59 am | |
| Ben Trip Atıyordum, Johntra Volta... ) Adamın Biri Hakkını Aramış, Meşgul Çalmış...
Eskiden Mumyalama Varmış, Hiç Mum Yalanır mı? • İşe Geç Kalacaksın • İşedim, Geliyorum :D Bugün Saatler Geri Alınıyor, Vermeyi Unutmayın Uçağa Atla Gel Dedim, Uçağa Atla Gelmiş Uzaylılar Neden Çok Terler? • Ufoları Olduğundan Kızlar Evlenince Gelin, Evlenmezse Gidin Üreten Susarsa... Su İçer x))Tahtadakileri İster Yazın, İster Kışın x)) Bana Bi Kepekli Ekmek, Bi De Elidor Kepek Önleyici
Tencere Yuvarlanmış, Yemek Ziyan Olmuş x))
• Çorabım Kaçtı • Bilmem, Kaçtı?? x)) Kumarı Bırakacağıma Bahse Girerim x)) 3 Tane Sevgilim Var, Hiç Birini Aldatmıyorum Gitmeyen Arsız'a Ne Denir?? • GitArsız x))
• Vampirler Hangi Filmi Sevmez? • Güneşi GördümDayak Yiyenlere Müjde! Eşek Sudan Geldi BLADE'im Senin İçin Ağlar Mıydım? x)) EL YAZISI x)) Annesi Era'yı Nasıl Çağırır? • KAM-ERA x))Esra Erol, Çavuş Olma x)) Mehmet Okur Dedik Basketçi Oldu Olay Sandığın Gibi Değil, Bavulun Gibi x))Geçen Kursa Gidecektim, Kurmadı, Gidemedim Sütten Ağzı Yanmış, Yoğurttan Ağzı Düz Çok Mu Acıktın?? KOL- YE x)) Orhan Gencebay, Yaşlıya Bayan x)) Çıkmayan Kıla Ne Denir?? • KILÇIK ) Behlül'ün En Sevdiği Yemek?? • Yengen x)) Çocuk Altını Islatmış, Kuyumcu Kurulamış x)) Mahkemeden Çatal Bıçak Sesleri Geliyormuş, Neden?? İçerde Adamın Hakkını Yiyorlarmış... Çocukluğum Mario'nun Manitasını Kurtarmakla Geçti Annee, Okumayı Söktüm, Diker Misin?? Adam O Kadar Şişkoymuş Ki, Şiş Koyacak Yer KalmamışKronometre ne işe yarar?? - KRO'LARI SAYMAYA -Kadın hergün incir reçeli yapıyormuş, neden?? - Cvp: OCAĞINA İNCİR AĞACI DİKMİŞLER - Yeni Kara Mürsel x))Organlarını Bağışla, Onların Bi Suçu Yok x)) Caps Lock Tuşun Açık Kalmış, BÜYÜK Konuşuyorsun | |
|
ILZAN üye
| Konu: Geri: İğrenç Espriler:D Perş. Eyl. 30, 2010 4:51 pm | |
| İğrençsin kııs:) emegine saglık canım :bounce: paylaşım için teşekkürleer | |
|
buyux üye
| Konu: :) Perş. Eyl. 30, 2010 5:08 pm | |
| insan bi teşekkür butonuda koyar :) | |
|
ILZAN üye
| Konu: Geri: İğrenç Espriler:D Perş. Eyl. 30, 2010 5:11 pm | |
| Ayy sanki teşekkür edecekte maksat bahane bulmak :P | |